Provläs valda avsnitt om...

Inbunden med hårda pärmar. 150:- inkl frakt, en roman för vuxna flickor och pojkar.

”Den frivola leken” är en unik bok
”Den frivola leken” är en unik bok så tillvida att jag har både skrivit och tillverkat hela bokupplagan själv med undantag för tryckning. Det vill säga jag har skrivit boken, gjort sidlayout på hela inlagan i InDesign och skapat och målat motivet på omslaget i Photoshop.

De tryckta sidorna levererades som lösblad från tryckeriet. Jag plockade bladen i sidnummerordning till inlagor, limmade ryggen och formade det rundade snittet, klädde pärmarna och hängde in inlagan i pärmarna och slutligen falsade omslaget och lade det om den färdiga boken.

Hela upplagan är således bunden för hand av författaren.

Ranelid braverar med att han målat omslaget till två av sina böcker. I ett tv-program påstod han att han är den enda författaren som gjort det. Men så tänkte han högt och drog sig till minnes att ytterligare en författare målat omslaget till två av sina böcker, men han är ju avliden tänkte Ranelid högt. Ranelid fann sig fort och ändrade det tidigare uttalandet till att han är den enda nu levande författare som gjort detta. Låt vara, han har sålt fler böcker än jag och det är det som räknas. Men min bok ”Den frivola leken” är en aning unik den också.


Får ej kopieras. Publiceringsrätten tillhör Alf Andersson. © Alf Andersson Bildskaparen Förlag