Provläs valda avsnitt om...

Lustans arena 2:a boken av Alf Andersson

Inbunden med hårda pärmar. 150:- inkl frakt.
Utgivningsdatum: 2013.11.25
ISBN 978-91-978689-1-4
249 sidor
Omslag: Alf Andersson

Ännu en roman för vuxna flickor och pojkar. Fortsättning på Den frivola leken.

Det är höst i Lindas och Micks förhållande. Hon kan inte komma över hans snedsteg. Ingen kan klandra henne, hon har verkligen varit generös. Men när hon ertappar honom igen får han leva i celibat. Hon blir kall.

På en firmafest, i en dans, väcks hon av en man. Hon känner hur en rå kåthet väller fram i hennes underliv. Han hade iakttagit henne en lång stund medan hon dansade. Han såg att hon dansade bra, men han såg också något annat − glöd och kättja som låg tätt under ytan. Hon sköt fram underlivet när hon gick med dröjande steg och gungande höfter. Hon hade en generöst inbjudande fotvinkel och rörde knäna och låren på ett okyskt, sensuellt och utmanande sätt. Säkra tecken på slumrande lusta. Han kunde få kvinnor heta och nu kände han vittring av ett stycke villigt, lödigt kött.

Han visste hur en sådan pudding skulle förberedas. Det gällde att dansa tätt så hon blev hemtam i hans famn. Då var det läge att ta ett djärvt steg in mellan hennes lår och hålla kvar henne tills hon fick kontakt med herdestaven, som hon lystet skulle gnida sig mot dansen ut. Sedan var det dags att gå till hans place, där hon hungrigt skulle öppna upp sitt nöjesfält för honom i hans breda säng...

Handlingen i "Lustans arena" är en fortsättning på "Den frivola leken". Huvudpersonerna är inte lika präktiga. Här avslöjas svagheter och tillkortakommanden tidigare i deras liv, sådant som vi alla vill dölja och glömma − och de lyckas förvånansvärt bra med det. Berättelsen är färgstarkare och har mer svärta.


Får ej kopieras. Publiceringsrätten tillhör Alf Andersson. © Alf Andersson Bildskaparen Förlag