Antal inlägg: 14
2019-04-09 kl 22.10 skrev GunBritt
OOPPS!
Hittade ”Den frivola leken” på nätet och när jag sträckläst den köpte jag omgående ”Lustans arena” och har just läst ut den också. Det är två böcker jag på det varmaste rekommenderar.
Varning! Är du kvinna så se till att ha en karl i närheten när du läser för du blir garanterat kåt av de mustiga samlagsskildringarna.
2013-01-13 kl 00.46 skrev sofie:
Inlägg: Hej det här har kanske inte med bilden ovan och göra men jag har en fråga. Vi har fått uppgift i skolan att välja en reklambild och berätta budskapet med den vad det föreställer, vad man ser i den osv. Hur i hela världen ska man veta det tillexempel en bild på en modell som gör reklam för en kappa? Vad kan man skriva om den bilden? Tacksam för svar.
2013-01-13 kl 12.30 svarade Alf:
Först och främst, alla bilder har ett budskap. Men beroende på betraktarens erfarenheter tolkas budskapet olika. Det måste man ha i åtanke när man skapar bilder för reklamändamål.
Modellen med kappan utstrålar något. Är kappan exklusiv eller är den bara varm? Är den trendig? Vad är det du ser? När du betraktar bilden ska du vara ärlig mot dig själv och se det du ser utan att tänka på vad bildskaparen avser med bilden. Det är bildskaparens problem, inte ditt. Sedan får du översätta bildinformationen i ord. Våra hjärnor är sedan urminnes tider tränade att tolka bilder. Det är en överlevnadsreflex. Därför dras blicken till en bild.
Vill du fördjupa dig i reklambildens betydelse kan du gå in på min Reklamskola Den är helt gratis. Du får gärna citera ur lektionerna i ditt skolarbete.
2011-02-28 kl 12.05 skrev Peter
Nu har jag läst boken. Jag tyckte att den var bra. Jag gillar sådana berättelser. Nu väntar jag på nästa bok.
2011-02-28 kl 12.30 svarade Alf
Tack för omdömet Peter. Om du gillade "Den frivola leken" så kommer inte nästa bok att göra dig besviken. Den heter "Lustans Arena" och kommer ut inom kort.
2011-05-17 kl 11.38 skrev ovIASgBnP:
Inlägg: BION I'm impsresed! Cool post!
2011-02-28 kl 13.01 skrev Svenne
Jag håller med Peter, boken var intressant men lite mycket sex för min smak, lite halvporr. Men bilracet var bra. Mer sånt.
2011-02-28 kl 13.15 svarade Alf
Tack för ditt inlägg Svenne. Roligt att du fann boken intressant även om du tyckte att den innehöll för mycket sex. Hoppas att du inte störde dig på det. Jag har medvetet undvikit "runda" ord.
2011-02-28 kl 14.40 skrev Sivan
Nää Svenne, inte halvporr, kanske man kan säga tantsnusk på sin höjd.
2011-02-28 kl 15.48 skrev Linda
Jag fick låna boken av Sivan. Jag är ju namne med huvudpersonen. Jag tycker att det var varken halvporr eller tantsnusk. Språket var underbart med många metaforer. Jag sträckläste boken och njöt av läsningen. Det enda som störde mig var en hel del korrekturfel.
2011-03-09 kl 16.33 skrev Ferenc:
Inlägg: Jag tycker att läsaren får stifta bekantskap med ett människoöde som formas under förhållanden som är kopplad till dans och emotionella lek, som härskar ett människas liv...
2011-02-28 kl 20.20 skrev Gabriell
Den frivola leken är en sensuell och varm berättelse om två systrar som båda älskar samme man. Hela boken kretsar kring musik, dans och kärlek, men också svek. En bok som förtjänar att läsas.
2011-02-28 kl 18.16 skrev Ribor
Om jag inte vill uppge mitt personnummer måste jag betala i förskott. Varför har du inte så att man kan betala med kort. Jag tycker det känns otryggt att betala för något jag inte fått.
2011-02-28 kl 19.10 svarade Alf
När du betalar med kort över nätet är det också en form av förskott. Säljaren kan dra pengarna från ditt konto utan att leverera varan, så det är i princip samma sak med den skillnaden att jag inte låser dig till köpet. Ångrar du dig efterr att du lagt din beställning behöver du inte betala. Om du inte betalt inom 30 dagar annuleras din order. Men om du betalar i förskott behöver du inte vara orolig. Jag levererar din bok. Jag har för mycket att förlora på att vara oärlig. Det skulle sprida sig här.
Skriv in din kommentar:
Namn, räcker med förnamn eller smeknamn:

E-postadress: (publiceras ej ⁄ ej obligatoriskt)

Här skriver du in din kommentar:

Tack för ditt inlägg, det kommer att publiceras efter granskning. Rasistiska och diskriminerande ord som hetsar mot folkgrupp, religion eller sexuell läggning redigeras med xxxx

Meddela mig om nya inlägg via epost


Publiceringsrätten tillhör Alf Andersson. © Alf Andersson Bildskaparen Förlag