Provläs valda avsnitt om...

Den frivola leken 1:a boken av Alf Andersson

Inbunden med hårda pärmar. 150:- inkl frakt.
Utgivningsdatum: 2010.02.26
ISBN 978-91-978689-0-7
248 sidor
Omslag: Alf Andersson. Upplagan handbunden av författaren

En roman för vuxna flickor och pojkar.

Handlingen utspelar sig delvis på dansgolvet. En erotiskt laddad atmosfär där dansen är mer ett förspel till fortsättningen på natten än att vara kvällens huvudattraktion.
DetMick, en racerförare, sörjer sin sambo som tragiskt omkommit i en trafikolycka. Ursinnigt utmanar han döden på tävlingsbanan. Hans liv har förlorat sitt innehåll. Kvinnor kunde ge hugnad för en stund. De lockade honom likt nattblomman som öppnar sin förföriska kalk för nattens flyn när mörkret faller. Han sökte kärlek, men hans hjärta var fruset och kallt, så han fann en famn men ingen hamn. Han ville uppleva en högre njutning, utöver den korta och otillräckliga som enbart var kroppens. Njuta kärleken. Men allt var som vatten. Det släckte törsten. Höll livet på sparlåga. Långsamt falnade hans livsgnista.
DetSå en fredagskväll i en dans träffar han en ung kvinna som förmår väcka hans domnade känslor. De lever i ett ljuvligt rus tills Mick försätter sig i en situation där han inte kan välja rätt eller fel. Alla val blir fel. Många enskilda handlingar förde honom dit. Tillfället, då möjlighet gavs, att välja rätt lät han glida ur sina händer i tron att han var lojal. Men hedern förde honom vilse...


Får ej kopieras. Publiceringsrätten tillhör Alf Andersson. © Alf Andersson Bildskaparen Förlag